Varför finns inte Blå Gormet?

När jag tidigare idag näthandlade hos Ica Maxi Berga i Helsingborg ville jag beställa supergoda Blå Gourmet men den fanns inte i butikens sortiment. Har den utgått i Wernerssons sortiment eller har det utgått i Ica Maxi:s sortiment? Trist att den inte kunde köpas. Finns den i någon annan butik i Helsingborg?
Anders Boström

Kommentarer

• Hej Anders,
    Blå Gourmet kan beställas av alla Ica-butiker. Kan vara att den butiken valt att inte ha den o sortimentet alt att den var slut just nu. Hör gära med personalen i din lokala butik om dom kan beställahem den till dig 😀
    Wernerssons kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.