Ost

I vilka butiker kan jag hitta denna ost
https://www.wernerssonost.se/produkt/40/fri-naturell?from=13

Tobias Håkansson

Kommentarer

• Hej Tobias,
    Fri finns i ett flertal butiker. Om du talar om var du bor, så kan jag fråga våra säljare i vilka butiker den finns. Vi har även fått in nyheter på vegan-sidan, som finns på Ica nu och på Coop from v 46!
    Klicka här!
    Wernerssons kundforum
  • Tingsryd ( Växjö )
    Tobias Håkansson
  • Hej igen,
    Maxi Växjö kommer ha våra veganska produkter from slutet av denna veckan.
    Så titta in där i helgen, då borde det finnas i hyllan 😀
    Wernerssons kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.