Mozzarella

Hej, ni har mycket god 1kg mozzarella.  Var kan man köpa den? Ibland finns den på Flemingsberg pulsen.  Mycket god,  hoppas den kommer snart
Tack
God Jul
Lisa

Kommentarer

• Hej Lisa!
    Vad jag kan se så är Pulsen den enda butiken är närområdet som köper in 1kg Mozzarella. Senast dom beställde var i oktober.
    Fråga gärna efter den i butiken, så tar dom säkert hem den till dig 😀
    Wernerssons kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.