Hertig

Var kan man hitta denna ost i närheten av helsingborg/Ängelholm?

Anita

Kommentarer

• Hej Anita,
    just nu har vi ingen butik i det området som har Hertig i sitt sortiment. Men vår säljare har lovat att prata med sina butiker för att se om någon vill ta in den. Annars får du gärna fråga efter den i butiken, många butiker kan välja sitt sortiment och ta in det kunderna efterfrågar 😀
    Wernerssons kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.