rådgivning

Hej, Jag sätter upp en vodkapasta toppad med burrata och vhiliflakes på menyn och tänkte spontant använda grovt riven parmesan som topping men kände sen att använda en annan ost än vanliga "tråkiga" parmesan hade varit kul och då tänkte jag testa Pecorino fiore sardo, dels för att jag gillar pecorino men ävne för att företaget jag jobbar för, Scandic, har den osten på anbud.. vad tycker ni, är det ettt bra val av ost?

Martin Lexén
Head Chef Scandic Malmen
Martin Lexén

Kommentarer

  • Hej Martin,

    Vilken härlig idé med vodkapasta toppad med burrata och chili flakes – det låter som en rätt med både hjärta och hetta!

    Att byta ut den vanliga parmesanen mot Pecorino Fiore Sardo är ett utmärkt val. Den fårmjölksbaserade pecorinon är både mer smakrik och lite rustikare i tonen än sin kompis parmesan, vilket ger ett djup i smaken som passar perfekt till den krämiga, syrliga tomatsåsen i vodkapastan.

    Dessutom – om osten redan finns på anbud, så är det ju inte bara gott utan också smart.
    Win-win! 👨‍🍳🧀🔥

    Wernerssons kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.